Hobo's

Home / Hobo's

Hobo’s, deze worden niet via de webwinkel verkocht. Deze kunt u in het atelier kopen.

Wij leveren uit voorraad nieuwe houten hobo’s van de merken Bulgheroni, Cabart 74, Fossati, Howarth, Loree, Marigaux, Riec, Rigoutat Rowiyo en.Veelal zoeken wij de hobo’s op de fabrieken uit, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Er zijn altijd ongeveer 50 nieuwe hobo’s uit voorraad leverbaar.Je kunt altijd hobo’s op zicht vragen, zodat je in je eigen omgeving de instrumenten kunt beoordelen.

Een nieuwe hobo huur je al vanaf euro 27,50 per maand Dit is de ROWIYO studiehobo. De verkoopprijs is slechts 1145,- euro. Bij aankoop na een jaar wordt 100% betaalde huur in mindering gebracht! Maar je kunt zo lang huren als je wilt.Met de ROWIYO hobo ben je verzekerd van een prima studiehobo voor een lage prijs.Op verzoek sturen wij de hobo toe met een huurkontrakt.

De BULGHERONI studiehobo’s en de FOSSATI studiehobo’s hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Houten uitvoering, prima mechaniek, prettige soepele speelkwaliteiten en een mooie klank. Studiehobo’s om jaren op te spelen. De huur is euro 37,50 per maand. Als je een van deze hobo’s koopt na een jaar huur wordt 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs.Je kunt natuurlijk ook gewoon doorhuren zolang je wilt.